I'm a designer

with develop skills

Mijn naam is Koen Beijer, ik ben 24 jaar oud en woon in Mijdrecht. Momenteel volg ik de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam, komend jaar ga ik naar het 4e jaar en dus afstuderen.

Tijdens mijn opleiding ben ik mij gaan richten op User Experience Design (UxD), dit omdat ik mij erg interesseer in het gedrag van mensen en hoe ik hun ervaring kan verbeteren op een website of in een app. In mijn derde leerjaar heb ik de minor User Experience Design gevolgd en daar veel geleerd over onderzoek doen naar de gebruiker, cognitieve psychologie, ontwerpen voor meerdere schermen, Informatie Architectuur, microinteractions, animaties en seductive principles. In mijn stage, bij Switch Reclamebureau, heb ik veel geleerd op het gebied van development, ik beheers HTML, CSS en JavaScript goed en leer nog altijd veel over PHP en jQuery. Ook heb ik hier echt geleerd hoe het is om te werken in een team en om samen te werken met klanten.

In mijn vrije tijd lees ik ook boeken en blogs over UxD. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven hierover, omdat er veel ontwikkelingen zijn op dit gebied. Andere interesses van mij zijn: veldvoetbal, zaalvoetbal, gamen en series kijken.

Bekijk mijn curriculum vitae hier.

Neem gerust contact met mij op via het contactformulier, bellen of mailen kan via de knoppen hieronder.