Klantenpagina

Hoe we werken

De matchmaker tussen publiek en media.
Unifind is hét nieuwe bureau dat bemiddelt tussen de Nederlandse media en representatieve, betrouwbare, hoogopgeleide gebruikers (ookwel “Unifinders”  genoemd). Via doelgerichte marketing richten wij ons op dit publiek met een speciale focus op studenten.

Door matching aan de hand van opleiding en interesses plaatsen wij onze gebruikers bij opnames die écht bij hun passen. Onze gebruikers zijn daarom meer dan gemotiveerd om deel te nemen in televisie opnames en andere figurant gerelateerde klussen.

Heb je een opname (of opnames) gepland staan en ben je op zoek naar een representatief publiek? Twijfel dan vooral niet om contact met ons op te nemen!

Waarom Unifind?

Door een data georiënteerd selectieproces zoeken wij altijd de best mogelijke kandidaten. Niet zomaar studenten, maar studenten die passen bij jullie!

We hebben een bestand vol jonge gemotiveerde gebruikers opgebouwd, met een zeer breed scala aan interesses en persoonlijkheden. Daarbij focussen wij als bedrijf speciaal op betrouwbaarheid en representativiteit. Door deze focus hebben we een enthousiaste groep gebruikers die jullie overal mee willen helpen.

Geïnteresseerd? Twijfel dan niet en stuur ons gelijk een mail naar info@unifind.nl